Livrare și plată

Livrarea și modul de plată

Livrarea

Livrare gratuită la domiciliu în întreaga România.

Pentru plățile făcute cu cardul bancar:

Veți primi informații cu privire la serviciul de curierat prin e-mail. Produsul comandat se livrează la adresa de livrare, pe care o stabiliți dvs., de unde puteți prelua pachetul local, personal.

Pentru plata la primire:

În momentul sosirii coletului,achitați întreaga sumă curierului care, vă va înmâna produsele comandate. Plata se poate face numerar sau cu cardul bancar.


La preluarea pachetului, verificați, dacă acesta este intact. Dacă pachetul este deteriorat și nu aveți garanția serviciului de curierat, vă rugăm să nu preluați pachetul!

Dacă lipsesc produse din pachet, trimiteți un raport scris serviciului de curierat, pentru a primi imediat produsul lipsă. Dacă doriți să faceți plângere/să utilizați garanția, păstrați factura fiscală și foaia de livrare, care confirmă că ați achitat produsele.

Produsele comandate ajung la destinație în cel mult 3-5 zile lucrătoare!

Livrarea

Plata: Comanda poate fi achitată serviciului de curierat. După achitarea pachetului, veți primi o confirmare de livrare și de plată.

Plata cu un card bancar: Dacă alegeți să plătiți cu un card bancar, plata se va face prin intermediul sistemului internațional de plată - recunoscut și securizat - stripe, care execută autentificarea plăților cu carduri Visa, Mastercard, cu care se poate plăti on-line. Procedeul de plată este același ca și cel oferit de bănci pentru servicii asemănătoare. Toate tranzacțiile se confirmă automat prin e-mail.

Schimbarea produsului

Puteți face o cerere de schimbare a produsului în termen de șapte zile de la primirea pachetului. Pentru a face cererea de schimbare a produsului, completați formularul de mai jos, care va fi trimis la următorul e-mail info@damsa-bucarest.com Subiectul mesajului electronic trebuie să fie „schimbarea produselor”. Procedura de schimbare a produsului începe apoi la Serviciul pentru clienți.Datele de contact ale Serviciului pentru clienți: info@damsa-bucarest.com